Hozzávalók

  • 60-80 dkg karfiol
  • 2 erőleveskocka
  • 2 ek. liszt (barna rizsliszt)
  • 3 dl tejföl
  • reszelt szerecsendió
  • frissen őrölt színes bors
  • só (ha még szükséges)

 

A karfiolt megtisztítjuk, megmossuk és rózsáira szedjük.  1. 2 l vizet forralunk, beletesszük a leveskockákat, és amikor feloldódtak hozzáadjuk a karfiolt és puhára főzzük.

A továbbiakban ugyanúgy készítjük, mint a brokkoli krémlevest.

Adhatunk hozzá készen kapható fokhagymás, ropogós kenyérkarikát.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort