Hozzávalók

  •  ½ kg saláta uborka
  • ½ fej hagyma (kb. 6-8 dkg)
  • 2 nagy pohár natúr joghurt
  • 1 erőleves kocka
  • 3 gerezd duci fokhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 1 tk. fehér borecet
  • só, frissen őrölt bors, őrölt kömény – ízlés szerint

Az uborkákat meghámozzuk, lereszeljük. A kaprot finomra vágjuk, a hagymát, fokhagymát megtisztítjuk.

Abban az edényben, amiben tálalni akarjuk, joghurttal összekeverjük a nagyobb szeletekre vágott hagymákat, belemorzsoljuk az erőleves kockát és botmixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a maradék joghurtot és a kaprot, ízesítjük a fűszerekkel, jól összekeverjük, és végül belekeverjük a lereszelt uborkát is. Behűtve tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort