Hozzávalók

  • 1 cs. mirelit spenót (50dkg)
  • 2 leveskocka
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. liszt
  • 1 tejföl (175g)
  • 4 tojás
  • bors, só
  • levesgyöngy

 

 

 

 

 

A  felengedett spenót püréhez hozzáadunk 1 liter vizet, beletesszük a leveskockát, zúzott fokhagymát és ízlés szerint őrölt borsot. Kb. 8 percig főzzük.  A lisztből, tejfölből és 2 dl vízből, csipet sóból habarást készítünk,  a levesbe keverjük és még 3-4 percig tovább főzzük.

Amíg a leves készül, 4-6 tojást is keményre főzünk.

Tálaláskor 1-1 tojást a tányérba kockázunk, erre merjük a levest és a tetejét levesgyönggyel szórjuk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort