Hozzávalók

  • 2 csomag Maggi finomfalatok tészta – bakonyi gombás szósszal
  • 1 üveg szeletelt gomba (170 g)
  • 3-4 dl tej
  • 1 tk. ételízesítő
  • 1 mk. őrölt bors

 

 

 

Felforraljuk a tejet annyi vízzel, hogy összesen 1 liter legyen. A forrásban lévő vizes tejbe beleöntjük a tasakok tartalmát, fűszerezzük ételízesítővel, borssal. A gombáról leöntjük a levét és a gombát is hozzáadjuk. Folyamatos kevergetés mellett, közepes lángon, 10-12 perc alatt, készre főzzük. Addig kell főzni, amíg a szósz besűrűsödik.

Reszelt sajtot is adhatunk hozzá.

Petrezselymet is tehetünk bele (ha éppen van).

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort