Hozzávalók

  • 30 dkg uborka
  • 30 dkg paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 10 dkg feta sajt
  • 10 dkg olajbogyó
  • 2 ek. fehérborecet
  • 4 ek. olívaolaj
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 tk. mustár
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors, bazsalikom

Az uborkát meghámozzuk, felkockázzuk, a megmosott paradicsomot negyedekre, a fetát nagyobb kockára, a hagymát karikára vágjuk. Az így feldarabolt hozzávalókat salátástálba tesszük, és hozzáadjuk a lecsöpögtetett olajbogyókat.

Az öntethez  az olívaolajat jól elkeverjük a borecettel, mustárral, fokhagymával, sóval, borssal, bazsalikommal, az apróra vágott petrezselyemmel és a salátára öntjük. Óvatosan összekeverjük és 10 percre hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

 

Friss tönkölybúzából készült vagy magvas rozskenyérrel tálalom.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort