Hozzávalók

  • 1 fej saláta (általában jégsalátát használok)
  • 50 dkg paradicsom
  • 1 doboz olajos tonhal
  • 20-24 db fekete olajbogyó
  • 1 ek. fehérborecet
  • 1 mk. provence-i fűszerkeverék
  • só, frissen őrölt bors

A salátát megmossuk, lecsöpögtetjük, nagyobb darabokra tépkedjük.  A paradicsomokat megmossuk, vékony karikákra felszeleteljük. A tonhalat lecsepegtetjük , de az olajat összegyűjtjük. A halhúst kisebb darabokra tépjük és az olajbogyókkal együtt  a paradicsommal kevert (lerakott) salátára szórjuk. A tonhal olaját jól elkeverjük az ecettel, sóval, borssal ízesítjük és a salátára öntjük. A fűszerkeveréket is a salátára morzsoljuk.

Friss házi kenyérrel vagy stílusosabban bagettel tálaljuk.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort