A kacsazsírban sült csirkemáj receptjét

Márta küldte (a szép fotót is)

csirkemáj

 

 

 

 

Hozzávalók

  • 50 dkg kacsazsír
  • 50 dkg csirkemáj (szív nélkül)
  • 10 dkg vöröshagyma

 

 

 

 

 

 

 

A megmosott csirkemájat egy lábasban a zsírral és annyi hideg vízzel, hogy jól ellepje, feltesszük párolódni. Hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, és lassan zsírjára sütjük.

Ha kész, csak akkor sózzuk a zsírját. Jénai vagy porcelán tálba helyezzük a májat és a zsírt is ráöntjük. Ha kihűlt hűtőben dermesztjük.

Készíthető liba vagy sertészsírral is, ez utóbbi keményebbre dermed a hűtés során.

 

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort