paradicsom

 

 

Hozzávalók

  • 8 szelet karaj
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 kis doboz paradicsompüré
  • 1,5 dl bor
  • liszt
  • olaj

 

 

 

 

 

A karajt besózzuk, lisztben megforgatjuk, kevés olajban megsütjük és félretesszük. (Hot panben készítettem) A visszamaradt olajban megpirítjuk a fokhagymát a paradicsompürével együtt. Liszttel megszórjuk és rövid kevergetés után a vízzel és a borral felengedjük. (Ha paradicsomosabban szeretnénk nyomhatunk bele 1-2 evőkanálnyi ketchupot.) Visszatesszük a hús szeleteket és ebben a pecsenyelében még néhány percig pároljuk.

 

Krumplipürével vagy franciás rakott krumplival tálaljuk.Lásd a köretek között: Franciás rakott krumpli

Készíthető szaftosabbra több paradicsommal.

 

Paradicsomos-fokhagymás karaj bejegyzéshez 2 hozzászólás

  • MÁrta szerint:

    Ha annyi időt töltenék a receptek elkészítésével a konyhában, mint amennyit itt a honlapodon, ahol élvezettel olvasom a receptjeidet, már én is igazi jó háziasszony lennék….
    Elhatározom mindég, hogy kipróbálom az újakat, de csak néhányig jutottam el eddig. De azok sikerültek!

    • tálalva.hu szerint:

      Köszönöm az őszinte érdeklődésed. Neked – lassan – jár az “érdeklődő, hűséges olvasó” vagy valamilyen hasonló titulus.
      Piroska

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort