Hozzávalók
- 4-5 pár virsli
- 10-12 dkg trappista vagy karaván sajt
- 8-10 vékony szelet kolozsvári szalonna
A virsliket – ha műbélbe töltötték, először megszabadítjuk a béltől – hosszában kb. félig bevágjuk. A sajtból vékony, hosszú szeleteket vágunk.
A virslik bevágásaiba helyezzük a sajtcsíkokat és átcsavarjuk szalonnaszeletekkel. Vajazott vagy kiolajozott csinos sütőedénybe helyezzük egymás mellé. A sütőt grillezési funkcióra állítjuk és előmelegítés után, a sütő felső részében sütjük, amíg a sajt megolvad addig, a szalonna és a virsli teteje is megpirul.
Készíthetjük grillsütőben is.
Friss pékáruval és salátával tálaljuk.
Ajánlom hozzá: Sopszka vagy Cukkini saláta
Vélemény, hozzászólás?