Hozzávalók

  • 4-5 pár virsli
  • 10-12 dkg trappista vagy karaván sajt
  • 8-10 vékony szelet kolozsvári szalonna

 

 

 

 

 

 

A virsliket – ha műbélbe töltötték, először megszabadítjuk a béltől – hosszában kb. félig bevágjuk. A sajtból vékony, hosszú szeleteket vágunk.

A virslik bevágásaiba helyezzük a sajtcsíkokat és átcsavarjuk szalonnaszeletekkel. Vajazott vagy kiolajozott csinos sütőedénybe helyezzük egymás mellé. A sütőt grillezési funkcióra állítjuk és előmelegítés után, a sütő felső részében sütjük, amíg a sajt megolvad addig, a szalonna és a virsli teteje is megpirul.

Készíthetjük grillsütőben is.

Friss pékáruval és salátával tálaljuk.

 

Ajánlom hozzá:  Sopszka  vagy   Cukkini saláta

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort