Hozzávalók

  • 25 dkg óriás kagylótészta
  • 30 dkg tonhal konzerv (2 nagyobb doboz)
  • 5-6 szál petrezselyem
  • 14-16 db koktélparadicsom
  • 10-12 olajbogyó
  • 1 citrom

 

A tésztát kifőzzük, hideg vízben lehűtjük és lecsepegtetjük. (Ha egy-két tészta elvesztette a formáját, elszakadt, felszeletelem, és a halhoz keverem.) A tonhal levéből leöntünk, villával összetörjük, ízesítjük citrommal, sóval és finomra vágott petrezselyemmel. A halat a kagylótésztába töltjük, félbevágott paradicsomot és olajbogyót teszünk mellé.

Előételnek ajánlom.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort