tésztasali2Hozzávalók

  • 20 dkg szarvacska tészta
  • 1 doboz csemegekukorica
  • 2 db közepes lilahagyma
  • 1 pohár tejföl (175 g)
  • 1 pohár joghurt (175 g)
  • 1 dl majonéz
  • 1 ek. mustár
  • 2 ek. olaj
  • só, bors, ízlés szerint

A tésztát megfőzzük, hideg vízzel leöblítjük, összekeverjük az olajjal és kihűtjük. Közben mély salátástálban elkészítjük a mártást. A majonézt, mustárt, tejfölt és joghurtot simára keverjük, borssal ízesítjük. A lilahagymát fél karikákra szeleteljük, kissé megsózzuk, és jól összekeverjük.  A konzerv kukoricát hideg vízzel leöblítjük, és a mártáshoz adjuk. Beletesszük a hagymát és a főtt tésztát is és gondosan összekeverjük. 4-5 órára letakarva hűtőszekrénybe tesszük, hogy a tészta beszívhassa a mártást.

Önmagában is megfelelő laktató saláta, de hideg vagy grillezett hús mellé köretnek is tálalhatjuk.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort