Hozzávalók

  • 8 felső csirkecomb
  • 4 csirkemáj (szív nélkül)
  • 1 dl fehérbor
  • 1 ek. szárnyasfűszer keverék

 

 

 

 

A csirkecombokat kicsontozzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel.

A májról eltávolítjuk a hártyákat, megfelezzük. A csontok helyére ½  csirkemájat fektetünk, eredeti formájukra igazítjuk. Ha sikerül hústűvel összetűzzük, ha ez nehéz, vékony zsineggel megkötözzük. Kivajazott tepsibe vagy fedeles jénaiba rakjuk, aláöntjük a bort, enyhén sózzuk (a fűszerkeverék is sós!), majd lefedve előmelegített sütőbe tesszük. 180 fokon

40 percig pároljuk, majd a tetejét levéve 10-15 perc alatt ropogós pirosra sütjük.

Köretnek burgonya, burgonyapüré és zöldsaláta illik hozzá.

Az itt szereplő majonézes krumplit és kínaikel salátát is ajánlom.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort