pulyka

 

 

 

Hozzávalók

  • 60 dkg pulykacomb filé
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • 2 ek. olaj
  • 10 dkg csemegeuborka
  • 1,5 dl fehérbor
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 dl tejföl
  • mustár, só, bors

 

A meghámozott, finomra vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a ceruza vastagságú csíkokra vágott pulykahúst, és erős tűzön állandó keverés mellett a húst teljes kifehéredéséig pirítjuk. Közben sóval, borssal fűszerezzük. Hozzátesszük a felszeletelt gombát, uborkát, és addig pároljuk, amíg elfövi a levét. A lisztből és tejfölből habarást készítünk, behabarjuk, hozzáadjuk a fehérbort is, és ízlés szerint mustárral ízesítjük. Egyet forralunk még rajta.

Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort