Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemáj
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 30 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 1 dl bor
  • 1 ek. pirospaprika
  • majoránna,
  • só,
  • őrölt bors, ízlés szerint

 

 

A májakat szeletekre (félbe vagy három felé) vágjuk. A hagymát apróra kockázzuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Megszórjuk a pirospaprikával, egy kevés vizet öntünk rá és zsírjára pirítjuk. Ezután beletesszük a zöldborsót és fedő alatt rövid lében pároljuk. Amikor már majdnem puha, erősebb tűzre kapcsolva, hozzáadjuk a májat, 4-5 percig pirítjuk, aztán megszórjuk borssal és majoránnával, ráöntjük a bort és tovább pároljuk. (Újabb 4-5 perc.)

Csak a végén sózzuk!

Rövid csőtésztával vagy rizzsel tálaljuk.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rajongói oldal
Legutóbbi hozzászólások
antalya escort Hacklink antalya escort