Hozzávalók
- 35 dkg mélyhűtött leveles tészta
- 15 dkg Nutella
- 5 dkg darált dió
A leveles tésztát kiolvasztjuk, gyúródeszkán négyszögletesre (téglalap!) nyújtjuk. A nutellát egyenletesen elsimítjuk rajta és rászórjuk a diót. A tészta egyik felét a hosszanti oldaláról óvatosan feltekerjük a közepéig, majd a másik felével is ugyanezt tesszük.
Az egymáshoz simuló tekercseket egy kevés vízzel megnedvesítjük, hogy egyben maradjanak.
Egy sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk, a tésztából maximum 1 cm vastagságú szeleteket vágunk, és a papírra fektetjük.
Ha szükséges formára igazítjuk, kerekítünk rajta és előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük. (Légkeverés: 200 °C)
Kisütve egy szelet hossza kb. 6-7 cm.
Vélemény, hozzászólás?